FOTOREINTINERIRE SAU REJUVENARE FACIALA

Tratamentul cu E-Light(IPL si Radiofrecventa) este un procedeu noninvaziv si foarte benefic.

CE SE INTAMPLA IN TIMPUL TRATAMENTULUI?

Lumina Intens Pulsata este o tehnologie dedicata tratamentelor faciale, estompand ridurile,acneea si petele. Radiofrecventa este o tehnologie spectaculoasa , undele produc contractia fibrelor de colagen si stimuleaza formarea de fibre noi, elastice, imbunatatind textura pielii. In timpul tratamentului de Rejuvenare E-Light, impulsurile de lumina transmit caldura, care ajuta la crearea de noi fibre de collagen si elastina, care au rol de sustinere a epidermului,de mentinere a tonusului si elasticitatii pielii.

Pe langa intinerirea pielii,mai ales la nivelul pometilor si a gusii, rejuvenarea faciala E-Light poate trata cu succes si ridurile fruntii, de la coltul ochilor si nas. Procedura este complet nedureroasa si se poate aplica pe fata, gat, decolteu si maini avand efecte spectaculoase si durabile.

Efectele sunt vizibile de la prima sedinta dar un singur tratament nu este suficient. Pachetul de tratament complet este format din 7 sesiuni,care sunt efectuate la fiecare 10 zile. Dupa o pauza de 1-2 luni, pachetul de tratament poate fi efectuat din nou.

RECOMANDARI

  • protectie solara cu SPF ridicat
  • tratamente faciale cu serumuri antiage de la Dalton si ultrasunete-infrarosu.
  • folosirea zilnica a cremelor si serurilor cu propietati antiage.

Va asteptam in salonul nostru pentru a beneficia de consultatie si ecograf facial GRATUIT.

PROGRAMEAZA-TE ACUM
Completand formularul de mai jos:

TOP