SUNTEM AICI PENTRU TINE

CENTRUL DE INFRUMUSETARE SMART SKIN

CINE SUNTEM?

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra propunandu-va o serie de servicii, imbinand tehnologia de ultima generatie din domeniul frumusetii cu produse de inalta calitate, pentru frumusetea corpului si pentru un ten desavarsit. Dispunem de cele mai bune tratamente eficiente cu ajutorul aparatului cu Lumina Intens Pulsata, numit pe scurt IPL-SHR, realizandu-se mai multe proceduri cum ar fi: epilare definitiva-tehnica SHR, tratarea acneei, Fotoreintinerire (indepartarea ridurilor) si a cuperozei ( leziunilor vasculare), depigmentare (pete dupa acnee, expunere soare, dereglari hormonale in timpul srcinii , cloasma )

Va propunem tratamente cosmetice, pentru orice tip de ten, adevarate tratamente de frumusete, cu o gama variata de cosmetice a firmei Dalton, renumita pe plan international,produs in laboratoarele din Germania.

Dalton ofera o gama inovatoare si cuprinzatoare de ingrijire pentru fiecare tip de piele si fiecare problema a pielii , cu ingrediente maritime selectate pentru sanatatea si ingrijirea noastra.

Experienta esteticienilor si calitatea aparatelor cum ar fi ultrasunetele si infrarosu, sunt demne de remarcat. Datorita profesionalismului echipei si a calitatii serviciilor si produselor noastre, va veti simti frumosi si increzatori. Nu ezitati sa ne contactati.

CE OFERIM?

Smart Skin este solutia problemelor cauzate de anumite detalii care nu va permit sa aveti aspectul de sanatate si frumusete pe care vi-l doriti. Intreaga noastra echipa este pregatita sa va ofere cele mai moderne solutii cu ajutorul tehnologiei de Lumina Intens Pulsata pentru ca dumneavoastra sa puteti scapa intr-un timp foarte scurt si fara durere de acnee, de parul nedorit prin IPL-SHR epilare, de leziunile vasculare prin IPL si sa aveti o intinerire si o curatare perfecta a tenului prin IPL fotoreintinerire. Care este atuul nostru? Atuul Smart Skin Sibiu este insusi tehnologia de varf a IPL-SHR (Lumina Intens Pulsata) cu care se pot rezolva intr-un mod miraculos anumite probleme a caror rezolvare parea imposibila. Te invitam la salonul nostru ultra modern de epilare IPL-SHR (Super Hair Removal), tratamentele cosmetice cu E-light , Radiofrecventa si Ultrasunete cu Infrarosu pentru acnee, cuperoza, depigmenare si fotoreintinerire.

TEHNOLOGIE

Tehnologia la zi folosita de catre Smart Skin Sibiu are in vedere cateva servicii cum ar fi:

Tehnica de epilare SHR este cea mai performantă tehnică de epilare permanentă cu lumină intens pulsată. SHR sau super hair removal este cea mai recentă descoperire în materie de epilare definitivă. Ce este SHR? – Super Hair Removal – acumuleaza experienta din tehnologia laserului si a luminii intens pulsata – IPL, doua sisteme intr-un sistem cu cea mai mare eficacitate la ora actuala.

Epilare Definitiva cu IPL-SHR, Acneea Tratament cu IPL, Fotoreintinerire cu IPL, Tratament Cosmetic, care ofera rezultate considerabile inca de la prima sedinta. Aceste tratamente folosesc unu sau mai multe aprate destinate special fiecarui proces in parte si una sau mai multe sedinte in functie de zona si tratament . Confortul si rezultatele inegalabile fac din tehnologia IPL principala alegere pentru tot mai multi clienti din intreaga lume iar acum si din Romania. Cel mai bun mod de a te convinge de calitatea tehnologiei este sa incerci serviciile si produsele noastre.

NU MAI ASTEPTA!

PROGRAMEAZA-TE ACUM COMPLETAND FORMULARUL DE MAI JOS.

TOP