Tratament E-Light(IPL si Radiofrecventa) pentru ACNEE

Acneea este o problema veche,cauzata de numerosi factori,iar tehnologia E-Light este o abordare noua si eficienta.

PENTRU REZULTATE OPTIME IN TRATAREA
ACNEEI TREBUIE URMATI 5 PASI ESENTIALI:

  1. Curatare
  2. Tratament facial regulat si profesional de a normaliza secretia de sebum si de a extrage comedoamele.
  3. Sedinta E-Light
  4. Masca calmanta
  5. Hidratare

CE SE INTAMPLA IN TIMPUL TRATAMENTULI CU E-LIGHT

In timpul eliberarii pulsului luminos se emana lumina galbena, verde si rosie. Lumina galbena si cea verde distrug bacteriile ce au rol in aparitia acneei,iar cea rosie actioneaza asupra glandelor sebacee hyperactive. Astfel, aceste glande se micsoreaza,ceea ce duce la scaderea secretiei de sebum.

Radiofrecventa este o tehnologie spectaculoasa , undele produc contractia fibrelor de colagen si stimuleaza formarea de fibre noi, elastice, imbunatatind textura pielii.

IMPORTANT

*Aceasta lumina este NONABLATIVA,nu produce lezarea epidermului,nu exista riscul de a face rau suplimentar leziunilor deja existente.
*Tratament poate fi aplicat pe toate tipurile de leziuni (pustule sau cicatrici).

Rezultatele nu intarzie sa apara, astfel dupa 2-3 sedinte se observa imbunatatirea aspectului pielii. Pachetul de tratament complet este format din 4 sesiuni in serie la fiecare10 zile, apoi 1 sesiune lunara, dupa cum este necesar.

Pentru ca acneea este de mai multe feluri si in diferite stadii,va invitam la salonul nostru pentru a beneficia de cele mai eficiente scheme de tratament stabilite in urma consultatiei si ecografiei oferite GRATUIT.

PROGRAMEAZA-TE ACUM
Completand formularul de mai jos:

TOP